dec
25
Eerste Kerstdag 25-12-2011 13:49

De enige dag van het jaar dat het café dicht is. Een dag waarop niets gepland is en alles mag. Een dag dat de tijd aan ons is en we niet de horecaklok gebruiken. Een rustdag in de feestweek.

De feestweek is nu 3 dagen bezig en wat een superweek is het nu al.

Coverband The Tour die de aftrap had. Wat een sfeer, wat een feestje, wat een leuke mensen, Top! En dan de personeelslunch, dit jaar in het café. Kaarsen aan, tafel gedekt. De lunch verzorgt door Kevin en Jeff van Grandcafé de Parel in Leimuiden. Super gegeten. Daarna de cocktail workshop met Krimo (voorheen le Paddock, nu Ibiza). Echt zo leuk en lekker. En natuurlijk de kans voor Ton om alle collega`s te vertellen wat een topteam we hebben. Enthousiaste mensen die ervoor zorgen dat we het huiskamer gevoel in de eersteling houden. Lieve collegaatjes, super bedankt, nogmaals!  

2011 was weer een bewogen jaar. De grootste verandering natuurlijk het `niet roken`. Spannend was dit zeker, maar we kunnen wel zeggen nu dat we in volle vaart vooruit kijken. In januari gaan we beginnen met de verbouwing van het rookhok. Het biljart moet weer op zijn plaats komen en de rokers komen weer meer in de zaak. Dit is de eerste stap in de plannen die er liggen. 2012 wordt zeker een jaar van vooruitgang. Op naar nieuwe evenementen, feestjes, Ek, etc.etc.

Maar nu eerst verder met de komende 7 dagen feest. Dit jaar een extra lange feestweek. Zoveel leuke dingen dat we de feestweek verlengd hebben:) Met als laatste dag, de eerste dag van 2012. De dag dat Ton 10 jaar Café eigenaar is.

We hopen jullie de komende veel te zien, spreken. Laten we vooral borrelen op de mooie dingen die komen gaan, of de dingen die mooier moeten worden.

Tot snel.

Fijne dagen.