okt
09
Oktober 2013 09-10-2013 18:19

 


Even een update van onze kant. 

Vacature
We zijn weer op zoek naar een nieuwe barman / -vrouw. Dennis stopt aan het eind van deze maand. Hij zal zijn energie gaan steken in het opbouwen van zijn eigen bedrijf (websites). We gaan in goed overleg uit elkaar en Dennis heeft aangegeven nog wel betrokken te willen blijven bij de Eersteling, evtueel voor de weekeinden.

Er is een nieuwe vacature voor minimaal 20uur. Wij zoeken een leuke, gezellige Barman / -vrouw die het werken in de horeca, het buurtcafe, helemaal geweldig vindt. Zelfstandig, flexibel, wisseldiensten, enthousiast, meedenkend zijn de sleutelwoorden waaraan wij denken. Sollicitaties via Ton, ton@cafedeeersteling.nl 

TweetupHoofddorp
Afgelopen vrijdag organiseerden wij samen met MarieJose van Infine een Tweetup. Gebruikers van Twitter zegt dit voldoende, maar als je niet twittert zegt je dit helemaal niets. Een tweetup is een plek waar volgers op twitter elkaar kunnen ontmoeten. Via de tweets wordt op twitter geschreven dat het feest in dit geval in Hoofddorp is. En iedereen die dit leest, zin heeft in een gezellige avond, die komt gewoon.

En ja hoor, vanuit Hoofddorp, Haarlem, Alkmaar, Apeldoorn en zelfs uit Groningen kwamen er gewoon mensen naar de Eersteling gereden, super leuk! Het werd een leuk feestje, zeker voor herhaling vatbaar. Twitteraars, jullie zijn leuk!
 

EerstelingOpen Golf
Aanstaande zondag vindt het Eersteling GolfToernooi plaats op de Haarlemmermeersche Golfclub. En wat een enthousiasme. Meer dan 70 deelnemers gaan zondag de baan in. Daarbij komen aan het eind van de dag nog meer mensen eten bij onze Masterchef. 

Kom ons aanmoedigen op de baan, of borrel aan het eind van de middag mee @eersteling Wil je nog aansluiten bij het MasterchefBuffet, dan graag even aanmelden.

 

FilmOpnames
Vorige week werden we gebeld door een castingbureau. Dit bureau was voor een film op zoek naar een bruin cafe. Via de mooie foto's op de site zijn ze bij ons terecht gekomen. Van de regisseur van Valentino, nu een film met als decor de Eersteling. Klinkt goed! Dinsdag komt de regisseur kijken of dit werkelijk doorgaat. We houden je op de hoogte.

 

Wijnproeverij
Druk in onderhandeling, maar de datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

Eersteling Open IV Tennis Indoor
Zondag 24 November vindt dit plaats onder leiding van onze tennisleraar Peter Bouten. Meer info volgt nog, maar aanmelden kan altijd:)

 

DJ
We hebben zaterdag 2 November DJMainstream draaien. We gaan terug naar de 70's en 80's! De week erna staat DJ Thom van Riel achter de knoppen, met de Black 'n White Party. Zaterdag 9 November!

 

LastFriday
LastFriday September met een record aantal eters, 54! Wat houden we toch allemaal van de laatste vrijdag van de maand. AmsterdamseMiddag, MasterchefBuffet en de DJ draait door. 
LastFridayOktober: 25-10-2013
LastFridayNovember: 29-11-2013

MakkelijkeMaandag
Vorige maand hadden we Cocq au Vin op de maandag, gemaakt door Rob. En wat hebben we lekker gegeten. Rob komt gewoon dus nog een keer, dit keer met de 'krabbetjes' van Rob. Dit zijn een soort SpareRibs. Voor 5 euro eet je mee op deze makkelijk maandag! Maandag 4 November. Schrijf je in aan de bar!
 

En in de volgende nieuwsbrief dan weer de planning voor de feestweek. En we hebben in ieder geval al Tof! vastgelegd, heel fijn! Later meer hierover!

Kortom we hebben het leuk, we hebben er zin, Tot snel!

Team Eersteling