okt
06
Update Nieuwsbrief 06-10-2016 17:53
Leuke CafeBezoeker, Goedemiddag,
Het is al een tijd geleden dat wij een nieuwsbrief verstuurden. Maar daar komt verandering in. Ten eerste omdat wij graag willen dat iedereen op de hoogte is van al onze evenementen, maar ook omdat we jullie graag willen informeren over waar wij mee bezig zijn.

Wat doen wij achter de schermen
Feestweek 23/12 tm 1/1
Op het moment zijn wij druk bezig de planning van de feestweek rond te krijgen. Dit belooft weer een super afsluiting van het jaar te worden. Wat een leuke activiteiten hebben wij in het vooruitzicht. Binnenkort volgt het programma, maar reserveer de data!

SpeciaalBieren
Net terug van een HorecaTour door Brussel en Antwerpen met als thema SpeciaalBier en Spijs. Niet alleen een enorme leuke ervaring, maar ook erg inspirerend om met collega ondernemers te praten over Horeca. En wat een lekkere biertjes hebben wij geproefd en gecombineerd met hapjes. Het idee is om zeker een keer een Bier en Spijs proeverij te organiseren, maar misschien ook onze biercollectie te vergroten.

Wijnen
Met de invoering van een iets luxere wijn hebben wij de afgelopen periode gemerkt dat er vraag is naar keus in wijnen. Ook hier zijn we bezig met collega ondernemers om de lekkerste wijnen uit te zoeken en ook hier ons assortiment uit te kunnen breiden.

Feestjes op Maat
Steeds meer wordt er gebruik gemaakt van de mogelijkheden die wij kunnen bieden om een verjaardag, personeelsfeest, borrel of etentje te organiseren. Van een kleine borrel met consumptiemuntjes tot compleet verzorgde avonden met eten, drinken, presentatie en muziek. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat we nu bezig zijn om een soort van flyer te maken om de mogelijkheden duidelijker te krijgen.

Onze evenementen:
Donderdag 20/10/2016 MuziekQuiznight
Deze dag zal quizmaster Lennart i.s.m. DJ Mainstream een complete MuziekQuiz verzorgen. Doe mee in een team of sluit aan bij een team. Vanaf 20.30 uur starten we.

Zondag 23/10/2016 Feijenoord - AJAX
Altijd spannend. Maar nu met Live Muziek in rust en na de wedstrijd : Mark Meijer
Broodje kroket / Frikandel 2 euro
Pitcher Amstel 10 euro

Vrijdag 28/10/2016 LastFriday Oktoberfest
Geheel in stijl met lederhose en dirndl, aan lange tafels met veel bier en lekker eten. 

Zondag 13/10/2016 Mark & Friends
Dit staat garant voor een middag/avond feest. Dit keer met Jan Sinatra en Patrick Kloos. Onze masterchef zal een Sate en friet Buffet verzorgen.

Vrijdag 25/11/2016 LastFriday
...zoals het cafe bedoel is!


Zaterdag 26/11/2016 Eersteling Golf open | Bolstra Fun
Hierover snel meer info. Reserveer de data, want dit wordt echt fun!

Dan doen we ook nog iets met Sinterklaas en dan gaan we langzaam weer toe naar de laatste week van het jaar. Vanaf 23/12 begint de feestweek. En de planning wordt echt leuk! Reserveer ook deze feestweek in de agenda.

Nou wij hebben energie, inspiratie en heel veel zin in de laatste drie maanden van het jaar. Tot snel.

Team eersteling